Lorbeer minyak zaitun laurel organik bio

maklumat

Mengapa Aleppo yang terkenal dalam laurel sabun?

1 - Aleppo terletak berhampiran ladang-ladang zaitun, oleh itu ia adalah berhampiran dengan tumbuh-tumbuhan manual memerah zaitun. Kebanyakan petani telah membawa zaitun untuk Aleppo sama ada untuk menjual atau memerah.

2 - Aleppo terletak berhampiran dengan gunung costal atau Turki di mana pokok-pokok laurel membesar dan para petani membawa minyak laurel untuk menjual.

3 - Kerana tapak purba Aleppo dikenali di atas jalan sutera, produk, termasuk sabun laurel, merebak ke bahagian-bahagian dan dianggap sebagai salah satu hadiah yang paling mahal dan mewah.

Info tentang minyak zaitun:

Info about olive oil

- Pokok Zaitun adalah pokok yang diberkati dalam semua agama dan memberikan buah-buahan setiap 2 tahun hidup masa yang panjang dan memerlukan kawasan yang besar tanah yang amat berdedikasi untuk..

- Salah satu ciri-cirinya adalah bahawa ianya bukan pokok timur atau barat, tetapi hanya tumbuh di kawasan Mediterranean, jadi ia sedikit bilangannya dan beberapa buah-buahan.

- Minyak zaitun merupakan salah satu minyak antioksidan terbaik yang boleh menentang kanser dan orang-orang yang kerap makan buah zaitun atau minyak jarang mempunyai penyakit jantung manfaat untuk rambut manusia yang banyak (kajian itu boleh diakses di internet); ia membantu. membuang lemak dari kulit kepala kepala yang membawa kepada pembukaan liang dan laluan nutrien kepada folikel rambut.

Maklumat mengenai Laurel minyak:

Info about Laurel oil

- Laurel minyak yang diperolehi dari pokok yang tumbuh di gunung dan iklim sejuk. Ia memberikan buah-buahan setiap tahun dan kami mendapatkan minyak dengan mendidihkan buah-buahan. Pokok ini tidak diagihkan secara meluas dan minyak buah-buahan mempunyai bau yang bagus dan asli. Ia berkesan pada rambut dan kulit Oleh itu, ia adalah lebih baik untuk digunakan pada peratusan kurang daripada 25% dalam sabun. Oleh kerana kecekapan, ia boleh membunuh semua bakteria dan mempunyai tindakan sihir pada kulit yang boleh menghapuskan kulat banyak, ekzema, psoriasis dan penyakit-penyakit lain. Ia telah digunakan pada masa lalu dalam operasi pembedahan sebagai pembasmi kuman semulajadi (alat sterilisasi), oleh firaun di mana ia telah dijumpai dalam makam mereka (seperti Cleopatra), oleh Caesars Roma di mana mereka meletakkan ia sebagai mahkota di atas kepala mereka dan oleh Zanobya ratu yang digunakan kerana ia mempunyai bau semulajadi baik.

Aleppo. Info:

Aleppo's info

- Aleppo adalah salah satu daripada bandar-bandar yang tertua di dunia di mana Jalan Sutera melalui. Ia merupakan pusat perdagangan dan perindustrian purba. Ia terkenal untuk kubu yang terletak di pusat Aleppo dan merupakan salah satu yang terbesar dalam bandar citadels dunia. Pengasasnya masih tidak diketahui. Bandar lama dan Souks lama (pasaran) mengelilingi kubu sebagai melakukan pintu 7 di bandar ini (pintu pagar). Pasaran berbumbung adalah yang terbesar di dunia mengenai oldness mereka dan panjang. Pasaran-pasaran ini terdapat pelbagai Khan yang telah hotel sehingga ke hari ini. Aleppo modal negeri Abassies (750-1258). Salah satu produk kuno yang paling penting adalah tekstil, sabun dan thyme terkenal Aleppo.

Laurel cecair sabun (Bio / Syampu Herba):
Ada sabun yang diperbuat daripada minyak zaitun dan laurel bersama-sama dengan bahan-bahan mentah pembuatan; Walau bagaimanapun, kaedah pengeluaran yang berlainan bagi syampu kerana ia akan ditinggalkan dalam bentuk cecair dan bukannya dibiarkan mengeras. Apakah kelebihan dan ciri-ciri yang berbeza laurel cecair sabun daripada syampu kimia:

1 - sabun laurel cecair diperbuat daripada bahan semula jadi dan tidak bahan kimia (kecuali minyak aromatik yang hanya 1%). Minyak ini adalah zaitun, laurel dan jumlah beberapa minyak lain (enhancers) yang ditinggalkan sebagai resipi rahsia. Untuk memastikan bahawa minyak ini adalah semulajadi, anda akan merasa perbezaan dalam penggunaannya kerana ia akan menyebabkan kulit anda berasa kering supaya tangan anda tidak akan berasa licin pada kulit mereka akan dengan syampu (disebabkan oleh pembersihan kulit) .

2 - Ia mempunyai kapasiti yang rendah berbuih pada awal dari bilik mandi kerana ia tidak mengandungi laurel natrium sulfat (SLS) yang menyebabkan buih kimia ini berbahaya untuk keselamatan dan kesihatan manusia. Kemudian, buih menjadi semula jadi kerana minyak dikeluarkan. Beberapa kajian di Amerika Syarikat telah membuktikan bahawa ia adalah karsinogenik di samping bahawa natrium laureyl sulfat (SLS) digunakan dalam pengeluaran semua detergen.

3 - Ia secara semulajadi suapan rambut dan kulit yang cekap dan aktif yang boleh membawa kepada rasa rambut bagi sesetengah orang dengan rambut yang secara semula jadi kering kerana minyak pada rambut yang dikeluarkan Oleh itu, rambut akan melekat antara satu sama lain; Walau bagaimanapun, ini akan bersifat sementara dan rambut akan kembali kepada keadaan asal selepas beberapa kali menggunakan syampu laurel. Masalah ini boleh diselesaikan dengan memberus rambut serta-merta selepas pengeringan.

4 - Ia akan mengimbas lemak dari kulit kepala yang lulus nutrien kepada folikel rambut Bagaimana minyak skim kulit kepala dan apakah bahan yang menyebabkan rambut melekat antara satu sama lain? Tahap keasidan atau kealkalian (pH) dalam mana-mana syampu kebanyakannya 7.5. Dalam kes syampu kanak-kanak, ia ialah 5.5. Bagi sabun cecair laurel, 9.5, dan untuk minum air, ia adalah 7,4. Ini menunjukkan bahawa keberkesanan syampu biasa yang sama seperti air dan tidak lebih. Apabila air memasuki kulit ia menyegarkan ia Walau bagaimanapun, syampu lain mungkin juga berkumpul dalam kulit dan badan yang berbahaya dan beracun kepada badan. PH kulit kepala adalah berasid dan laurel cecair alkali; ini membantu dalam pembuangan minyak dari kulit kepala. Ini membolehkan nutrien dan oksigen melalui folikel rambut itu menyegarkan dan menyebabkan bulu-bulu melekat antara satu sama lain kerana kekurangan minyak. Ini boleh diselesaikan dengan memberus rambut dengan serta-merta selepas pengeringan atau menggunakan perapi selepas pusingan syampu. Selepas menggunakan syampu selama dua minggu, rambut akan menyesuaikan diri dengan perubahan daripada menggunakan bahan-bahan kimia untuk bahan semulajadi memerlukan sedikit masa untuk penyesuaian.

5 - warna dan kelikatan cecair boleh berubah mengikut jenis minyak zaitun yang digunakan, namun cecair kecekapan tidak akan berubah oleh masih mantap dan kualiti minyak zaitun dan laurel akan berbeza-beza mengikut kepada tanah ditanam dan ia tidak mantap seperti dalam bahan kimia.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai minyak faedah lain seperti minyak Almond, minyak jintan putih Hitam .... anda boleh mencari maklumat ini dalam halaman produk yang mempunyai minyak ini.

Aleppo Soap

Anda bebas untuk menghantar kami soalan dan cadangan anda. Nikmati lawatan anda ...
footer_nav_link