Lorbeer minyak zaitun laurel organik bio

Aleppo sabun

Mencari Pengedar

Info tentang sabun lama Aleppo:

Traditional Aleppo soap

sebelah kanan gambar sabun yang dimasak sebelum satu hari. kemudian cuted.

sebelah kiri gambar sabun yang sudah dimasak. kemudian meletakkan di atas kertas untuk memotong dan dicap.

 

- Minyak zaitun, minyak laurel, air dan bahan-bahan mentah pembuatan dicampurkan di dalam mangkuk dengan kapasiti kira-kira 5 tan. Campuran ini kemudiannya direbus selama 2 hari dan kemudian ianya diambil dan dicurahkan di atas kertas yang diletakkan di atas tanah. Di sini, campuran pekat di atas kertas yang kira-kira 8 cm tinggi. Ketinggian ini ditentukan secara manual. Campuran kemudian dibiarkan menjadi sejuk ke hari berikutnya apabila ia menjadi koheren. Campuran keras dipotong dengan pisau khas. Pada petang hari ini selepas campuran keras dan dipotong, ia dicap dengan itu pengeluar (pengeluar) identiti oleh setem manual, sekeping oleh sehelai. Sabun diambil dan disusun pada 3 atau 4 tindanan salah satu berbanding dengan yang lain dalam barisan yang panjang di mana mereka tinggal untuk hari lain sehingga mereka dan mengeras

- Selepas itu, keping yang diambil dari baris ini panjang dan disusun dalam bentuk struktur piramid seperti dengan beberapa jurang yang kiri antara keping bersebelahan supaya udara boleh lulus dengan mudah melalui mereka dan menjadikan mereka kering. Struktur ini dibiarkan selama 5 hingga 12 bulan

- Pengeluaran (memasak) sabun dibuat dalam cuaca sejuk tahun ini untuk kira-kira 3 bulan sahaja.

- Pada masa lalu, sebelum pengeluaran sabun, minyak zaitun adalah bercampur-campur dengan pasir untuk membentuk sekeping kecil untuk mencalarkan badan dan membuang kotoran yang melekat padanya.

- Tradisional Aleppo sabun

right side of the photo is the soap which cooked before one day

dibuat secara manual sejak lebih 1000 tahun di mana ia mengambil masa satu tahun bagi pengeluaran dan pengeringan:. itu yang terdiri minyak zaitun, minyak laurel, dikilang bahan dan air sahaja Jumlah minyak zaitun dan laurel pelbagai minyak mengikut kuantiti minyak laurel tambah yang adalah dalam lingkungan 5-25%.

- Fragrance Aleppo sabun pada asalnya dibuat sebelum tradisional Aleppo sabun kemudian alasan mee, dan wangi semula ditekan dan dibentuk dalam acuan baru

- Kami menggunakan minyak wangi kualiti yang terbaik, jenama antarabangsa, kosmetik dan mewah.

Kebaikan dan faedah LORBEER sabun:

1 - Syarikat Lorbeer bertujuan untuk memilih minyak kualiti yang terbaik daripada minyak zaitun, minyak laurel dan minyak lain; ia tidak pernah menggunakan minyak ditipu, bukan minyak asli seperti minyak salad atau timun, atau diekstrak minyak yang tidak mempunyai nutrien.

2 - Ia memperkenalkan kaedah saintifik dalam pengeluaran sabun di mana pH dikurangkan sebanyak mungkin. Beberapa percubaan telah dilakukan untuk mencapai kualiti yang terbaik di bawah pengawasan banyak saintis di universiti-universiti terbaik.

3 - Pengeluaran cecair sabun (syampu Bio / Herba) dari bentuk pepejal menggunakan kaedah saintifik yang terbaik di mana sabun cecair disimpan dalam keadaan yang stabil untuk mengelakkan pengasingan minyak dari sebatian lain.

4 - Ia mengamalkan sistem tahap kebersihan di kilang yang tinggi seperti yang dilakukan oleh pekerja dalam pembersihan mesin yang dibuat dari krom. Selain itu, penjagaan kebersihan khusus diambil untuk memastikan produk adalah bersih seperti pembungkusan.

5 - Ia memperkenalkan kaedah industri baru dalam membentuk bentuk baru dan acuan sabun. Syarikat kami adalah pertama memperkenalkan halus acuan yang direka bentuk untuk sabun di mana syarikat-syarikat lain disalin tidak lama selepas.

6 - sabun, termasuk minyak wangi aromatik. Minyak wangi yang paling berjaya Ia adalah wangian oriental seperti ambar, Oud, Bakhoul dan Musk.

7 - Adalah dipercayai dalam maklumat di mana kandungan pada perlawanan pakej luar yang benar-benar digunakan dalam pengeluaran.

8 - harga yang baik dikaji dan munasabah berdasarkan kandungan

9 - Kami berjanji diri kita dan kita berjanji anda untuk membangunkan sabun dalam segala aspek terbaik.

 
Info about old soap of Aleppo
Anda bebas untuk menghantar kami soalan dan cadangan anda. Nikmati lawatan anda ...

Lorbeer Aleppo Soap

German Test

footer_nav_link