Lorbeer laurier organische bio

Aleppo zeep

Op zoek naar distributeurs

Info over oude zeep van Aleppo:

Traditional Aleppo soap

rechterkant van de foto is de zeep die gekookt voor een dag. dan cuted.

linkerkant van de foto is de zeep die al gekookt. vervolgens op het papier te snijden en gestempeld.

 

- Olijfolie, zijn laurier olie, water en vervaardigd van grondstoffen gemengd in een kom met een capaciteit van ongeveer 5 ton. Het mengsel wordt vervolgens gekookt voor 2 dagen en dan is getekend en uitgegoten op een papier dat wordt gelegd over de grond. Hier het mengsel dikker over het papier dat is ongeveer 8 cm hoog. Deze hoogte wordt handmatig bepaald. Het mengsel wordt vervolgens nog moet worden gekoeld om de volgende dag wanneer het coherent. Deze geharde mengsel wordt gesneden met een speciaal mes. In de avond van deze dag nadat het mengsel is uitgehard en gesneden, wordt het gestempeld met de fabrikant (producent) identiteit van een handleiding stempel, stuk voor stuk. De zeep is gemaakt en gerangschikt op 3 of 4 stapels over elkaar in lange rijen waar ze vertrokken naar een andere dag totdat ze goed gehard

- Na dat de stukken zijn afkomstig uit deze lange rijen en gerangschikt in de vorm van een piramide-achtige structuur met een aantal hiaten tussen aangrenzende stukken, zodat de lucht kan gemakkelijk door ze en maak ze droog. Deze structuur wordt gelaten voor 5 tot 12 maanden

- De productie (koken) van de zeep wordt gemaakt in het koude weer van het jaar voor ongeveer 3 maanden.

- In het verleden, voordat de zeep, was de olijfolie vermengd met zand om een ​​klein stukje om het lichaam te krassen en het vuil in bijlage aan het vormen.

- Traditionele Aleppo zeep

right side of the photo is the soap which cooked before one day

handmatig sinds meer dan 1000 jaar, wanneer het een jaar duurt voor de productie en het drogen:. het is samengesteld uit olijfolie, laurier olie, vervaardigd materialen en water slechts het bedrag van olijfolie en laurier olie bereik op basis van de hoeveelheid toegevoegde laurier olie die is in het bereik van 5 tot 25%.

- Fragrance Aleppo zeep werd oorspronkelijk gemaakt nog voordat de traditionele Aleppo zeep vervolgens grond als Noodles en geparfumeerde opnieuw worden geperst en gevormd in nieuwe matrijzen

- We maken gebruik van parfums van de beste kwaliteit, internationale, cosmetica en luxe merken.

De voordelen en de voordelen van Lorbeer zeep:

1 - De Lorbeer Vennootschap tracht het selecteren van de beste kwaliteit oliën van olijfolie, laurier olie en andere oliën; nooit gebruikt bedrogen oliën, niet-originele oliën zoals sla of komkommer oliën, of geëxtraheerd oliën die geen voedingsstoffen hebben.

2 - Het introduceert wetenschappelijke methoden in zeep, waar de pH-waarde wordt zoveel mogelijk beperkt. Verschillende proeven zijn gedaan om de beste kwaliteit te verkrijgen onder het toezicht van vele wetenschappers aan de beste universiteiten.

3 - De productie van vloeibare zeep (Bio / Herbal shampoo) uit de vaste vorm maakt gebruik van de beste wetenschappelijke methoden, waarin de vloeibare zeep wordt bewaard in een stabiele toestand naar afscheiding van de olie voorkomen dat de andere verbindingen.

4 - Zij kiest voor een hoog niveau hygiënisch systeem in de fabriek net als de arbeiders in de schoonmaak van de machines gemaakt van chroom. Ook is de specifieke hygiënische verzorging genomen om ervoor te zorgen het product te reinigen is net als de verpakking.

5 - Het introduceert nieuwe industriële methoden bij de vorming van nieuwe vormen en mallen van de zeep. Ons bedrijf is de introduceert als eerste ingewikkeld ontworpen mallen voor de soaps waarin andere bedrijven kort na gekopieerd.

6 - De zepen zijn onder meer aromatische parfums. Het is de meest succesvolle parfums zijn de oriëntaalse geuren, zoals Ambar, Oud, Bakhoul en Musk.

7 - Het is geloofwaardig in de informatie waar de content op de buitenste verpakking overeenkomt met dat wat werkelijk wordt gebruikt in zijn productie.

8 - De prijzen zijn goed bestudeerd en een redelijke basis van de inhoud

9 - We beloven onszelf en we beloven u om de zeep te ontwikkelen in al zijn best aspecten.

Info about old soap of Aleppo
Voel je vrij om ons uw vragen en suggesties. Geniet van uw bezoek ...

Lorbeer Aleppo Soap

German Test

footer_nav_link