Lorbeer laurier organische bio

informatie

Waarom is Aleppo beroemd in laurier zeep?

1 - Aleppo is gelegen nabij de olijf boerderijen, dus het is dicht bij handmatige olijf knijpen planten. De meeste boeren brachten olijven naar Aleppo, hetzij om het te verkopen of te knijpen.

2 - Aleppo ligt dicht bij costale of Turkse bergen waar de laurier bomen groeien en de boeren brachten laurier olie te verkopen.

3 - Omdat de oude site van Aleppo was bekend op de Zijderoute, haar producten, waaronder de laurier zeep, verspreid naar verre gebieden en werd beschouwd als een van de meest dure en luxe cadeaus.

Info over olijfolie:

Info about olive oil

- De olijfboom is een gezegende boom in alle religies en geeft zijn vruchten om de 2 jaar Het leeft een lange tijd en heeft een groot gebied van land, dat is speciaal gewijd aan het..

- Een van de kenmerken is dat het niet een oostelijke of westelijke boom, maar groeit alleen in het Middellandse-Zeegebied, dus het is gering in aantal en weinig in fruit.

- De olijfolie is een van de beste anti-oxidant oliën die kanker en mensen die regelmatig eten, olijven of de olie hebben zelden hart-en vaatziekten kunnen weerstaan ​​De voordelen voor het menselijk haar zijn vele (de studie kan worden geraadpleegd op het internet); het helpt. het verwijderen van vetten uit het hoofd hoofdhuid, die leidt tot het openen van de poriën en de passage van voedingsstoffen naar de haarfollikels.

Info over Laurel olie:

Info about Laurel oil

- De laurier olie wordt verkregen uit een boom die groeit in de bergen en in koude klimaten. Het geeft vruchten elk jaar en we olie te verkrijgen door het koken van de vruchten. Deze boom is niet wijd verspreid en de vruchten olie heeft een mooie en natuurlijke geur. Het is effectief op het haar en de huid daarom is het beter om gebruikt te worden in een percentage van minder dan 25% in de zeep. Omwille van de efficiëntie, kan het te doden alle bacteriën en heeft een magische werking op de huid die kan elimineren veel schimmels, eczeem, psoriasis en andere ziekten. Het was in het verleden gebruikt bij chirurgische ingrepen als een natuurlijk ontsmettingsmiddel (sterilisator), door de farao's waar het werd gevonden in hun graven (zoals Cleopatra), door de Romeinse Caesars waar ze het gebracht als kroon op hun hoofd en door de koningin Zanobya die het gebruiken omdat het een natuurlijk lekker ruiken.

Aleppo's info:

Aleppo's info

- Aleppo is een van de oudste steden van de wereld waarin de zijderoute passeert. Het was een oude commercieel en industrieel centrum. Het is beroemd om zijn citadel, die is gelegen in het centrum van Aleppo en is een van de grootste, in de stad burchten van de wereld. De oprichter blijft onbekend. De oude stad en de oude Souks (markten) rond de citadel net als de stad zeven deuren (poorten). De overdekte markten zijn de grootste in de wereld met betrekking tot hun oude staat en lengte. Van deze markten zijn er de verschillende Khans die hotels tot de dag van vandaag. Aleppo was de hoofdstad van de staat van Abassies (750 tot 1.258). Een van de meest belangrijke oude producten zijn textiel, zeep en beroemde tijm Aleppo's.

De vloeibare zeep laurier (Bio / Herbal Shampoo):
Het is een soap gemaakt van olijf-en laurier olie samen met de geproduceerde grondstoffen, maar de productiemethode is verschillend voor de shampoo, omdat het zal worden achtergelaten in de vloeibare vorm in plaats van naar links om uit te harden. Wat zijn de voordelen en specifieke kenmerken van de vloeistof laurier zeep van die van chemische shampoos:

1 - De vloeistof laurier zeep is gemaakt van natuurlijke materialen en niet chemische producten (behalve voor de aromatische oliën, die slechts 1%). Deze oliën zijn olijven, laurier en een paar hoeveelheid van andere oliën (enhancers), die links geheime recepten. Om ervoor te zorgen dat deze oliën zijn natuurlijk, voelt u zich een verschil in het gebruik ervan want het zal ertoe leiden dat uw huid droog aanvoelen, zodat je handen niet glad gevoel op de huid als ze met shampoo (als gevolg van de reiniging van de huid) .

2 - Het heeft een laag schuimende capaciteit aan het begin van de douche, omdat het bevat geen sulfaat laurel natrium (SLS) waardoor schuim, deze chemische stof is gevaarlijk voor de menselijke veiligheid en gezondheid. Later, het schuim wordt, omdat de natuurlijke oliën worden verwijderd. Sommige onderzoeken in de VS bewezen dat het kankerverwekkend zijn in aanvulling op dat de sulfaat laureyl natrium (SLS) wordt gebruikt in de productie van alle wasmiddelen.

3 - Het van nature voedt het haar en de huid efficiënt en actief die kan leiden tot voelde haar voor sommige mensen met van nature droog haar, omdat de olie op de haren worden dan ook verwijderd worden van de haren blijft plakken aan elkaar, maar zal dit tijdelijk en de haar zal terugkeren naar zijn oorspronkelijke staat na een paar keer van het gebruik van de laurier shampoo. Dit probleem kan worden opgelost door borstelen van het haar direct na het drogen.

4 - Het scheren van de vetten uit de hoofdhuid waardoor de voedingsstoffen doorgeeft aan haarzakjes Hoe worden de oliën afgeroomd de hoofdhuid en wat is de stof die wordt veroorzaakt door het haar vast te houden aan elkaar? Het niveau van de zuurgraad of alkaliteit (pH) in een shampoo is meestal 7.5. In het geval van kinderen shampoo, is het 5,5. Voor vloeibare zeep laurier, het is 9.5, en voor het drinkwater, is het 7,4. Dit geeft aan dat de effectiviteit van gewone shampoo is dezelfde als die van water en niet meer. Wanneer het water de huid vernieuwt het echter binnenkomt, kan de andere shampoos op te bouwen in de huid en het lichaam die schadelijk en giftig voor het lichaam. De pH van de hoofdhuid is zuur en de vloeistof laurier is alkalisch, dit helpt bij het verwijderen van olie uit de hoofdhuid. Hierdoor kunnen de voedingsstoffen en zuurstof om door de haarzakjes zo verfrissend is en waardoor de haren aan elkaar plakken als gevolg van het gebrek aan olie. Dit kan worden opgelost door borstelen van het haar direct na het drogen of het gebruik van conditioner na de ronde van de shampoo. Na het gebruik van de shampoo gedurende twee weken, zal het haar zich aan te passen als de verandering van het gebruik van chemicaliën tot natuurlijke stoffen enige tijd nodig voor aanpassing.

5 - De kleur en de viscositeit van de vloeistof kan veranderen afhankelijk van het type van de olijfolie die wordt gebruikt, maar de vloeistof efficiëntie zullen niet veranderen door blijft stabiel en de kwaliteit van de olijfolie en laurier variëren, zal afhankelijk van de planten het land en het is niet stabiel als in chemische stoffen.

Voor meer info over profiteren andere oliën zoals amandelolie, zwarte komijn olie .... kun je deze info op de pagina van het product die deze oliën.

Aleppo Soap

Voel je vrij om ons uw vragen en suggesties. Geniet van uw bezoek ...
footer_nav_link